De Kracht van Communicatie
2024-02-28
Redactie
De Onontbeerlijke Rol van SMS In de moderne wereld van vandaag speelt communicatie een centrale rol. En binnen die communicatie heeft 'sms' ongetwijfeld een prominente plek ingenomen. Sms-berichten zijn al ... Lees verder
MS in het Digitale Tijdperk
2024-02-28
Redactie
De Revolutionaire Rol van SMS In de snelle technologische wereld van vandaag, speelt SMS een cruciale rol. SMS staat voor Short Message Service en biedt de mogelijkheid om korte tekstberichten te versturen ... Lees verder
De kracht en het potentieel van SMS in de moderne wereld
2024-02-28
Redactie
Universele Connectiviteit met SMS SMS is een term die voor velen bekend en geliefd is. Het staat symbool voor de snelle communicatie waar onze moderne wereld op vertrouwt. Maar kijk even verder dan de dagel... Lees verder

Op welke manier kun je een sms abonnement afzeggen?

Een sms abonnement kan soms veel geld kosten in de maand. Als dat het geval is, wil je dit natuurlijk snel opzeggen. Dit is alleen niet altijd even makkelijk. Daarom is het slim om dit goed te doen.

Er zijn twee manieren om een sms abonnement op te zeggen. Je kunt je sms abonnement opzeggen door een smsje te sturen of door je abonnement online op te zeggen.


 

Sms abonnement opzeggen door sms

Als je je sms abonnement op wilt zeggen door een smsje te sturen, moet je de code “stop” sturen naar het nummer van de sms dienstverlener. Door dit te sturen word je abonnement per direct opgezegd.

Het nummer waar je het smsje naar toe moet sturen, staat vermeld op de website van de sms dienstverlener. Vaak vind je deze onder het kopje ‘premium diensten’. Vaak kun je op een bericht dat je krijgt van de sms dienstverlener reageren met “stop” om je abonnement op te zeggen.

Online je sms abonnement opzeggen

Het is ook mogelijk om online je sms abonnement op te zeggen. Dit doe je via Payinfo.nl.

Op het moment dat je toegang wilt tot de informatie die je hebt over je abonnementen, kun je de inloggegevens makkelijk krijgen. Je kunt op Payinfo.nl je nummer invoeren waardoor je een gratis sms krijgt met je inloggegevens erin.

Door in te loggen met deze gegevens, kun je zien wat voor sms abonnementen er allemaal lopen op je naam. Dit is de makkelijkste manier om er achter te komen waar je een sms abonnement hebt afgesloten en om er achter te komen wat er precies loopt.

Als je in bent gelogd in Payinfo.nl kun je ook je abonnement opzeggen. Hier klik je op inzien en opzeggen. Vervolgens vul je je mobiele nummer in en ontvang je op dit nummer een sms code. Op het moment dat je die code invult, zie je alle abonnementen en betalingen die je de laatste drie maanden hebt gedaan. Als je deze informatie ziet, zie je een knop met opzeggen. Wanneer je deze voor een bepaalde dienst hebt aangeklikt, wordt deze dienst per direct voor je opgezegd.

Het kan ook zijn dat je helemaal klaar bent met een sms dienstverlener en daarom graag dat bedrijf wilt blokkeren. Dit kan ook op Payinfo.nl. Op de website van Payinfo.nl kun je dit instellen. De blokkade wordt binnen één dag verwerkt. Dit maakt wel dat je geen gebruik meer kan maken van deze sms dienst. Als je er wel weer gebruik van wilt maken, kun je de sms dienstverlener via Payinfo.nl makkelijk weer deblokkeren. Dit doe je onder het zelfde kopje als blokkeren. Hier zie je namelijk een overzicht.